Ggdbsverige.com partner med stora internationella rederier som DHL, UPS, FedEx och EMS:

1.Fria frakt på alla beställningar!

2.Ship by Air express, som USPS, EMS, DHL, TNT etc. De är dörr till dörr service. Enligt olika land väljer vi mest lämpliga Air Express för dig.

3. När du avslutar din order börjar vi behandla din beställning inom 2 timmar. Det tar normalt 1-2 arbetsdagar att förbereda dina beställningar.

4. Leveranstiden är cirka 7-10 arbetsdagar.

5.Vi är inte ansvariga för fel eller oleverbar adress. Se till att din leveransadress är korrekt och leveransbar.

6.Vi kommer att ge spårningsnummer och spårlänkar via e-post till dig.

Hur spårar jag min försändelse?

Vi skickar ditt köp före utgången av nästa arbetsdag efter att du har checkat ut. Vi skulle skicka ett e-postmeddelande till spårningsnumret så att du kan kontrollera framstegen på din leverans på transportörens hemsida.

Vad ska jag göra om min försändelse aldrig kommer fram?

Vänligen tillåt upp till 10 arbetsdagar för att ditt föremål ska levereras. Om det fortfarande inte kommer fram, kontakta oss genom att klicka på knappen "Kontakta oss" på webbplatsen. Vi kommer snart tillbaka till dig.

Hur skickar jag varor till en annan adress?

Under vår checkoutprocess, ange var du vill att ditt köp ska skickas. Det kan skilja sig från din kreditkorts faktureringsadress. Du kan ange vilken frakt till gatuadress som helst.

Utbyta

För att utbyta en produkt, kontakta oss och informera oss om orsaken. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas inom 8 dagar efter kvittot datum, förutsatt att de är oklara och i original skick med all originalförpackning. När du returnerar ett föremål för utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är konsumentens ansvar.

Returer

Eftersom din fullständiga tillfredsställelse är vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, erbjuder vi retur- och utbytesundervisning. Innan du vill återvända varor, var vänlig kontakta oss via e-post för att diskutera det problem du har först. Mest av tiden vi kan lösa problemet genom att ge teknisk support och du behöver inte skicka något tillbaka.